سردار مرتضی طلایی با بیان این که تیم های ضربت سرکلانتری ها که مجری طرح ها هستند، بر خلاف پلیس های تخصصی، وظیفه برخورد با هر جرمی را دارند، گفت: هدف از اجرای طرح، همچنین سرعت عمل بخشیدن به اقدامات پلیس در پیشگیری از ارتکاب جرم و تنگ کردن عرصه بر مجرمان است.
وی با بیان این که از ابتدای سال تا کنون 23 هزار معتاد تابلو از سطح شهر تهران جمع آوری شده اند، گفت: دستگیری معتاد به عنوان مجرم بر اساس آنچه در قانون تعریف شده وظیفه پلیس است و این که این معتادان چند روز بعد توسط دستگاه قضایی آزاد شده و به جامعه برمی گردند، ارتباطی به پلیس ندارد.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی براین که آزاد شدن دوباره و دستگیری چندباره معتادان چه تأثیری بر وجهه پلیس دارد به ایسنا گفت: پلیس وظیفه خود را انجام می دهد و طبق قانون، ادامه کار بر عهده دادسراهاست.
سردار مرتضی طلایی در تشریح وظایف پلیس خدمات قضایی گفت: تعدادی از افسران مجرب نیروی انتظامی پس از یک ماه آموزش تخصصی فعالیت خود را در تمام کلانتری های تهران بزرگ به طور آزمایشی آغاز کردند. وی افزود: با تشکیل معاونت خدمات قضایی در کلانتری ها، ماموران این معاونت در خصوص پرونده هایی که از دادسرا به کلانتری ارجاع می شود، وارد عمل شده و اقداماتی در جهت تکمیل پرونده مقدماتی انجام می دهند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان این که این کار تا پیش از این با توجه به موضوع پرونده در دوایر و معاونت های مختلف کلانتری ها پیگیری می شد گفت: بدین ترتیب پلیس خدمات قضایی به ساماندهی و جمع بندی تمامی پرونده ها اقدام می کند.
سردار طلایی اضافه کرد: پلیس خدمات قضایی، با جمع آوری دلایل شاکی، دفاعیات متهم، تحقیق و تکمیل پرونده، نتیجه نهایی را با تسریع در کار مراجعان پرونده، به دادسرا ارسال می کند.
این طرح یک ماه به طور آزمایشی در تهران و سپس به طور گسترده در کشور به اجرا در خواهد آمد.